پنجمين جلسه از سلسله جلسات بصيرت انصار حزبالله تبريز با عنوان همايش «حجاب مطالبه حزبالله» برگزار گرديد. در اين جلسه قانون گسترش حجاب و عفاف كه در سال ۱۳۸۴ توسط شوراي عالي فرهنگي تصويب و ابلاغ شده است مورد بازخواني قرار گرفت و در پايان شركت كنندگان خواستار اجراي اين قانون، با عنوان مطالبه امت حزبالله تبريز گرديدند.
حجت الاسلام روحالله بجاني مسئول انصار حزبالله تبريز با بازخواني قانون مربوط به حجاب و عفاف گفت: ما امروز همين قانون را مرور ميكنيم و برداشت از آيات حجاب و روايات را نميگوييم كه فردا بگويند اينها تندرو هستند. ما به قانوني كه خود مسئولين نظام آنرا تصويب كردهاند و گرد فراموشي بر آن نشسته است اشاره داريم. اين قانون كه هم قضايي، هم انتظامي و هم فرهنگي است اگر اجرا ميشد وضعيت حجاب چنين نميشد.
در اولين بند اين قانون آمده که بايد بحث حجاب در اولويت بندي مسائل مطرح شود كه متاسفانه از آخر هم اول نيست. بر اساس دومين بند بايد روشهاي اجرايي و ضوابط و هنجارهاي روشن در مورد نوع لباس و پوشش افراد در بخشهاي رسمي و اداري كشور تعيين و ابلاغ شود. اين در حالي است كه بخشهاي رسمي و اداري كشور يكي از نامناسبترين محلها به لحاظ حجاب و عفاف است. آيا به همين ادارات، بخشهاي عمومي دفاتر پستي و فرودگاهها و دهها محل عمومي كه نظارتش براي مسئولين مثل آب خوردن است، روشهاي اجرايي قانون حجاب ابلاغ شده است و يا اصلا توجهي ميشود؟ يا اصلا طبق ماده سوم همين قانون که بايد نظارت بر رعايت حريم حجاب و عفاف در سازمانهاي دولتي و عمومي و نظارت انجام ميگرفت ولي با هزار تاسف ميگويم اف بر مسئوليني كه نسبت به آيههاي حجاب غفلت کردند و گاه روشنفكر مآبانه با قضيه برخورد کردند! لذا طبق همين قانون خودشان، اول بايد از ادارات شروع كرد و از خود دولتيها. سپس بر اساس مواد بعدي قانون و طبق وظايف انتظامي با هنجار شكنان مقابله نمود.
بر اساس ماده چهارم اين قانون بايد تعريف استانداردهاي فرهنگي مناسب براي ترويج فرهنگ عفاف منطبق با فرهنگ ديني و ملي تعريف شود و زمينههاي لازم براي ترويج الگوهاي مناسب پوشش اسلامي توسط نهادهاي الگو ده فراهم گردد كه متاسفانه الگوهايي كه در جامعه الگو دهي ميشود منافي عفت و حجاب است.
مسئول انصارحزبالله تبريز در ادامه با اشاره به ماده پنجم اين قانون ادامه داد: يكي ديگر از وظايف قانوني مسئولين، ايجاد مراكز و مؤسسات متعدد با هدف الگوسازي، ارائه مدلهاي مناسب و متنوع و ايجاد رقابت سالم در اين زمينه بين افراد بود كه متاسفانه به طاق نسيان سپرده شده است.
طبق ماده ششم بايد قانون و مقررات لازم براي اصلاح وضعيت پوشش در جامعه وضع شود ولي انگار قانونگذاران نظام نيازي به ضروريات دين و حجاب نميبينند(!)
بر اساس ماده هفتم بايد مراجع قانوني براي ترويج پوشش اسلامي در جامعه گسترش و تقويت فرهنگ عفاف و حجاب را در دستور كار قرار دهند، ولي شش سال است كه عكس العملي مشاهده نشده است.
اصالت بخشي به فرهنگ عفاف از طريق محصولات متنوع فرهنگي، هنري متناسب، ماده ديگر اين قانون است كه متاسفانه همين دولت باصطلاح اسلامي مان در ويژه نامه خاتون روزنامه دولتي و انحرافي ايران اصالت حجاب برتر (چادر) در كشور را زير سوال ميبرد. و به آن اهانت ميکند اينهايي که از بيت المال به طور علني صدها ميليون بذل و بخشش ميكنند كجا ميتوانند از اسلام و ضروريات آن دفاع كنند؟!
بجاني با اشاره به ماده سيزدهم، نظارت و ارزيابي عملكرد رسانهها - خصوصاً صدا و سيما - در ارتباط با الگوهاي تبليغي و تأثير آن در جامعه را مهم دانست و گفت: هزاران اسف بر سازمان صدا و سيما و ساير رسانهها كه در اين راستا بسيار کوتاهي کردند. طبق ماده چهاردهم بايد سنت حسنه «امر به معروف و نهي از منكر» درمورد حجاب و عفاف احيا شود. قاتل روح الله داداشي را اعدام كردند متشكريم، اما سه نفر روحاني براي اجراي فريضه امر به معروف و نهي از منكر شديدا آسيب ديد و نيمي از جسم يک طلبه ناهي از منكر بيحس شد و آب از آب تكان نخورد!
روحالله بجاني در بخش ديگر از سخنان خود به وظايف تخصصي دستگاههاي مسئول در اجراي اين قانون اشاره كرد و گفت: ۲۱ ماده تنها براي وزارت ارشاد اسلامي تكليف شده است. آقاي رييس جمهور كه در بحث حجاب دم از كار فرهنگي براي حجاب ميزند وزير ارشادش چه كرده است؟ گزارش كار بدهند؛ ما كه در متن جامعه هستيم يك بند هم از ۲۱ بند را نميبينيم. اين وضعيت سالنها و فيلمهايي است كه به خورد جامعه ميدهند. زماني رزمنده اسير ۱۴ ساله ما با خبرنگار زن آلماني بهخاطر بيحجابي اش مصاحبه نميكند اما امروز رئيس جمهور ما كه جاي آن شهدا را پر كرده است جلوي دوربين با خبرنگار زن سر برهنه مصاحبه ميكند! آيا اين دولت اسلامي كه براي پيروزي اش در دو دوره انتخابات شب و روز را برخود و خانوادههايمان حرام كرده بوديم ميتواند نسبتي با دين و حجاب داشته باشد؟
۱۳ بند براي وزارت بازرگاني مشخص گرديده است. در حالي كه وزارت بازرگاني بهجاي رعايت اين ۱۳ بند اجازه ميدهد لباسهاي مردانه و زنانه مبتذل تركيهاي در فروشگاهها توزيع شود. توليد كنندگان نيز لباسهاي زننده بيحجابي را توليد ميكنند.
بجاني با اشاره به وظيفه سازمان صدا و سيما گفت: ۳۱ بند براي اين سازمان مشخص شده است اما حاصل چيست؟ سازمان صدا وسيما اينك خود از مروجين فرهنگ سرمايه داري، غربي و بيحجابي و بيعفتي شده است. اين فيلمها و بازيگران و تبليغاتها بيشتر سخره گرفتن حجاب را ميرسانند.
نيروي انتظامي که موظف است به ۲۱ بند قانون حجاب عمل كند، چه كرده است؟ كدام نظارت موثر بر اماكن را داشته است؟ چرا پليس خودروهاي پر سرعت را جريمه ميكند و نسبت به زناني که کشف حجاب کردهاند و در جادهها تردد ميكنند بيتفاوت است؟ ۱۲ ماده جزء وظايف سازمان تبليغات اسلامي است. چه كرده است؟ هزاران منبر علما دست سازمان تبليغات است و هزاران تريبون و موسسه. چه اتفاق موثري از سوي اين سازمان رخ داده است؟ لذا ما امت حزبالله اجرايي شدن کامل اين قانون را بهعنوان مطالبه مردم متدين تبريز از مسئولين دولت اسلاميطلب ميكنيم.